Главная » 2017 » Жовтень » 2 » Підсумки роботи кафедри у міжнародній науково-практичній конференції «Харчові технології і комбікорми»
19:31
Підсумки роботи кафедри у міжнародній науково-практичній конференції «Харчові технології і комбікорми»

З 25 по 30 вересня Одеська національна академія харчових технологій стала майданчиком для чисельних зустрічей, дискусій, співпраці для науковців і підприємців харчової галузі України та зарубіжжя. Робота була дуже насиченою, цікавою, плідною на ідеї та плани.

29 вересня, п'ятий день конференції, був присвячений проблемам і інноваціям м'ясопереробної галузі. Кафедра м'яса, риби і морепродуктів активно приймала участь у роботі цього дня конференції.

Розпочався день з засідання №6 робочої програми конференції, де гості заслухали доповіді, присвячені світовим трендам в технології холодильної обробки м'яса (доповідачі Савінок О. М., к.т.н., доцент, Патюков С. Д., к.т.н., доцент, Герасим Г. С., к.т.н., доцент), основам якості і безпечності продуктів з м'яса птиці (доповідачі Мельник Л. А., аспірант, Поварова Н. М., к.т.н., доцент) та інш. Тематика доповідей викликала жваве зацікавлення, обговорення і дискусію серед гостей засідання.

Продовженням цього дня став круглий стіл з технології м'яса і м'ясопродуктів "Від сировини до прилавку", де серед гостей були присутні українські фермери і підприємці: Кишеня В. О., Серветник А. С. (СП Євпаторійські ковбаси), Муєдінов І. К. (МІК М'ясопродукти), Кірнєв П. В. (EKOSpice), Піхота О. В., Дубатовка Г. В. (ПП Фірма "Гармаш"), Шевченко М. П. (МАТІМЕХ), Бардичевська І. О. (ПП "Одеські делікатеси"), Колесник В. Г., Фоломиєв В. І. (ПП "Колесник"), представники Ринку "Колос" і ТОВ "Колос", а також заступник ректора з наукової діяльності та бізнес-партнерства Університету харчових технологій в м. Пловдів (Болгарія) д.т.н., професор С. Г. Драгоєв.

Під керівництвом завідуючої кафедри д.т.н., пофесора Віннікової Л. Г. було налагоджено плідну роботу цієї зустрічі, де активно обговорювались актуальні проблеми м'ясної промисловості і шляхи їх вирішення. Професор С. Г. Драгоєв поділився досвідом вирішення цих проблем у Болгарії.

За підсумком роботи круглого столу було висунуто пропозицію створити асоціацію виробників м'яса і м'ясопродуктів південного регіону за активної участі кафедри м'яса, риби і морепродуктів ОНАХТ. Мета діяльності асоціації - висвітлення проблем виробників і кафедри та шляхи їх вирішення у тісній співпраці, проведення освітніх семінарів, тренінгів, а також створення інтентет-ресурсу для публічної діяльності асоціації.

Сердечно дякуємо організаторам міжнародної науково-практичної конференції "Харчові продукти і комбікорми", усім гостям, працівникам кафедри за активну участь у роботі конференції та Вінніковій Л. Г., Патюкову С. Д. і Кішені А. В. за допомогу в організації круглого столу.

Просмотров: 854 | Добавил: Адмін | Рейтинг: 3.0/2
Всего комментариев: 0
avatar
Створити безкоштовний сайт на uCoz