Главная » 2016 » Липень » 2 » Підведення підсумків випуску 2016 року
17:22
Підведення підсумків випуску 2016 року

Позаду 2015 – 2016 навчальний рік і кафедра м’яса, риби і морепродуктів з радістю і гордістю підводить підсумки випуску 2016 року. Найвідповідальніший етап у навчанні кожного студента – це виконання і захист випускової кваліфікаційної роботи. З 9 по 24 червня студенти нашої кафедри захищали перед Державною екзаменаційною комісією свою випускову роботу на отримання кваліфікації «бакалавр» після чотирирічного навчання  та на отримання кваліфікації «спеціаліст» після однорічного навчання.

Результати захисту ДП в 2016 р. студентами за напрямом 6.051701 зі спеціальності «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», КР «бакалавр» наступні:

- до захисту допущено 33 студенти, захистилося 32;

- з них на «відмінно» - 14, на «добре» - 13, на «задовільно» - 5;

- дипломи з відзнакою отримали 2 студента (Ністор К. О., Синиця О. В.);

- інвестиційний міжкафедральний диплом – 1 проект: виконав Сорокін І. С., керівник Агунова Л. В., тема «Формування споживних властивостей м’ясопродуктів оздоровчого призначення та розробка пропозиції щодо просування їх на споживчий ринок. Технологічні аспекти виробництва м’ясопродуктів оздоровчого призначення»;

- інноваційний міжкафедральний диплом – 1 проект: виконав Персін О. Д., керівник Патюков С. Д., тема «Використання інноваційних технологій в виробництві м’ясних та м’ясорослинних продуктів»;

- кафедральний комплексний проект – 2 проекти: 1) виконали Мудрик В. Є., Богатирьва Н. О., керівник Агунова Л. В., тема «Підвищення ефективності виробництва м’ясопродуктів із м’яса птиці на основі використання альтернативних технологій в промислових умовах підприємства «Легко» в м. Миронівка, Київська обл.; 2) виконали Блоскова І. В., Бондар М. В. керівник – Азарова Н. Г., тема «Розширення підприємства ТОВ «Арцизська м'ясна компанія» з будівництвом м'ясожирового корпусу»;

- за результатами навчання і захисту випускової роботи до магістратури рекомендовано наступних студентів: Богатирьова Н. О., Мудрик В. Є., Нікітін С. В., Ністор К. О., Персін О. Д., Синиця О. В., Сорокін, І. С., Шепеленко Д. С., Янішогло О. М.

Результати захисту ДП в 2016 р. студентами зі спеціальності 7.05170104 – «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», КР «спеціаліст» наступні:

- до захисту допущено 12 студентів, захистилося - 12;

- з них на «відмінно» - 7, на «задовільно» - 5;

- дипломи з відзнакою отримав 1 студент (Красота А. О.);

- кафедральний комплексний проект – 1 проект: виконали Мокряк А. В., Поперечна Д. В., керівник Шлапак Г. В., тема «Реконструкція ПрАТ «Одеський м’ясокомбінат» с. м. т. Любашівка з метою впровадження прогресивних технологій по виробництву ковбас»;

- виїзний захист відбувся на ПП Фірма «Гармаш», с. м. т. Олександрівка, Одеської обл.

 

Звичайно за цими сухими статистичними даними лежать наполеглива праця, безсонні ночі, переживання, радість і смуток. Але без сумніву можна сказати, що у більшості випадків – це все ж таки насолода від отриманого результату, від усвідомлення власного росту як професійного, так і життєвого.

Емоційність переживань від захисту дипломного проекту вилились у поетичні рядочки віршів нашої Марукян Гаяне.  

Защита

Всегда важна поддержка, ведь от волнения

Зная  истину, все же будут  сомнения.

Мы, боимся  что-то не то сказать,

Но при этом нельзя и молчать!

 

Не хватает смелости нам

И даем волю нашим слезам…

Перед защитой отнимается речь,

Мы, волнуемся, а силы – нужно беречь!

 

Страшны и коварны вопросы для нас,

Но на самом деле, мы, понимаем  сейчас,

Что в этих вопросах подсказка была,

Чтобы  наша защита прошла на ура!

Марукян Гаяне

Результати захисту ДП в 2016 р. студентами за напрямом 6.051701 зі спеціальності – «Технології зберігання і переробки водних біоресурсів», КР «бакалавр» наступні:

- до захисту допущено 18 студентів, захистилося - 18;

- з них на «відмінно» - 10, на «добре» - 5, на «задовільно» - 3;

- дипломи з відзнакою отримав 1 студент (Парелюлько В. С.);

- інвестиційний проект – 1 проект: виконала Каланча Т. В., керівник Манолі Т. А., тема «Інвестиційна привабливість впровадження нових асортиментів консервів з сировини водного походження на ТОВ «Інтерфлот» у м. Білгород-Дністровський Одеської обл.»;

- інноваційний міжкафедральний проект – 1 проект: виконали Шарко Н. С., Парелюлько В. С., керівник Манолі Т. А., тема «Розробка ТОВ «Дальриба» у м. Київ з розробкою і обґрунтуванням альтернативних технологічних рішень»;

- кафедральний комплексний проект – 2 проекти: 1) виконали Єршов В. Д., Каланов В. А., Ходжиєв А. Р., керівник Нікітчина Т. І., тема «Підвищення ефективності використання сировини водного походження при виробництві продукції на ТОВ «Маріко» у с.м.т. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області на основі розробки альтернативних технологічних рішень»; 2) виконали Ковальчук А. В., Рибалка А. Ю., керівник Герасим А. С., тема «Реконструкція ТОВ «Інтерфлот» з метою розширення асортименту та впровадженням маловідходних технологій»;

- за результатами навчання і захисту випускової роботи до магістратури рекомендовано наступних студентів: Бабаніна Л. О., Ковальчук А. В., Парелюлько В. С., Рибалка А. Ю., Шарко Н. С.                                                              

Результати захисту ДП в 2016 р. студентами зі спеціальності 7.05170104 – «Технології зберігання і переробки водних біоресурсів», КР «спеціаліст» наступні:

- до захисту допущено 3 студентів, захистилося - 3;

- з них на «відмінно» - 2, на «добре» - 1.

Підводячи підсумки, ми висловлюємо подяку всьому колективу кафедри за плідну і сумлінну працю на протязі цього навчального року, бажаємо хорошого відпочинку та нових досягнень у наступному навчальному році. А нашим випускникам – гарного працевлаштування або продовження навчання, не зупинятись на досягнутому, постійно самовдосконалюватись і не забувати рідну кафедру у майбутньому!

Просмотров: 630 | Добавил: Адмін | Рейтинг: 1.7/3
Всего комментариев: 0
avatar
Створити безкоштовний сайт на uCoz