Главная » 2017 » Вересень » 13 » Про результати технологічної практики 2017
19:50
Про результати технологічної практики 2017

11 вересня 2017 року, другий тиждень нового навчального року. Кафедра потихеньку входить у звичний робочий темп учбового процесу. Викладачі і студенти радо діляться після періоду відпусток і канікул своїми враженнями, новими зустрічами, отриманим досвідом.

І традиційно звітує третій курс, а відтепер вже студенти групи ТМ-41, про результати проходження технологічної практики.

У серпні місяці студенти з захопленням занурились у робочий процес знайомства з провідними підприємствами м’ясопереробної галузі України. До переліку точок практики увійшли такі підприємства, як ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат», Миронівський м’ясокомбінат «Легко» – ПАТ «Миронівський хлібопродукт», ПП «Фірма Гармаш», ТОВ «Комплекс Агромарс» - філія «Гаврилівський птахівничий комплекс», ПП «Сегрос», ТОВ «Вадіс» і т. д.

У своїх яскравих презентаціях студенти розповідали про знайомство з організацією управління, асортиментом, технологічним процесом, сучасним обладнання, логістичною системою цих підприємств. Практично усім було надано можливість попрацювати на робочих місцях, відчути себе справжніми спеціалістами, як от обвалювальниками м’яса, складачами фаршу, працівниками служби контролю і якості, пакувальниками. А Пахолюк В. В. навіть занурився у атмосферу робочого процесу впровадження системи НАССР на підприємстві ТОВ «Вадіс».

Без сумніву, що поєднання аудиторних занять і досвід проходження практичного навчання на сучасних м’ясопереробних підприємствах України допоможуть нашим майбутнім випускникам стати висококласними спеціалістами у своїй галузі.

Просмотров: 759 | Добавил: Адмін | Рейтинг: 3.0/2
Всего комментариев: 0
avatar
Створити безкоштовний сайт на uCoz