Главная » 2016 » Липень » 9 » Репортаж із святкування випускного 2016 року
15:35
Репортаж із святкування випускного 2016 року

Цього року святкування випуску 2016 року з врученням дипломів поділили на дві частини. 05.07.16 відбулась церемонія вручення дипломів з відзнакою спеціалістам і магістрам усієї академії за участю Ректора ОНАХТ Єгорова Богдана Вікторовича. Хочеться з гордістю відзначити, що саме випускнику нашої кафедри Красоті Андрію, що отримав диплом спеціаліста з відзнакою,  випала честь від імені усіх випускників академії 2016 року прочитати урочисту клятву гідності і вірності принципам та традиціям навчання нашої Alma Mater.

Продовження святкування випуску 2016 року перенеслось на 08.07.16, де у дружній та зворушливій атмосфері випускники, гості та викладачі нашого факультету на чолі з деканом Шарахматовою Тетяною Євгенівною і її заступником Чабановою Оксаною Борисівною створили неповторний настрій свята. Талановита молодь нашого факультету порадувала усіх присутніх гарними музичними, поетичними та гумористичними номерами. Жартівливі конкурси, як то «Придумай назву картині про студентський побут» чи «Вгадай свого викладача за дитячою фотографією» внесли жартівливу нотку і налаштували усіх на гарний настрій.

Однак радість і сміх непомітно перейшли у зворушливий обмін слів вдячності, любові, поваги і напутніх слів викладачів і випускників.

Наприкінці концерту усі присутні з великим задоволенням переглянули відео про студентське життя груп нашого факультету. І знову ж таки випускник нашої кафедри Дмитро Шепеленко найбільше вразив усіх присутніх цікавим, зворушливим, жартівливим фільмом про веселі студентські роки своєї групи ТМ-41. Дивись відео тут

На завершення свята декан факультету під невгамовні оплески усіх присутніх з обіймами і поцілунками вручила усім випускникам очікувані дипломи бакалаврів і спеціалістів.

Підводячи підсумок, хочеться ще раз побажати нашим випускникам світлої дороги у майбутнє, щоб загартованість студентським життям допомагала долати усілякі перешкоди на своєму житті, а вірні друзі і товариші завжди були поруч. Колектив нашої кафедри гостинно чекає вас у гості, скільки б років з випуску 2016 року не пройшло. Ми не говоримо вам прощавайте, ми говоримо вам до зустрічі!

Просмотров: 653 | Добавил: Адмін | Рейтинг: 3.3/3
Всего комментариев: 0
avatar
Створити безкоштовний сайт на uCoz