18:00 Репортаж зі святкування Дня кафедри | |
21 травня кафедра м’яса риби і морепродуктів гостинно приймала друзів і гостей на святкуванні Дня кафедри, який анонсований був до неділі факультету технології і експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів. Атмосфера свята у цей день відчувалась усюди – прикрашені кульками стіни коридорів кафедри і виставка привітальних плакатів налаштовували на піднесений настрій. Та найприємніше враження справляли святково одягнуті, всміхнені, привітні студенти 3 курсу. Саме вони приготували святковий концерт на честь Дня кафедри під керівництвом Савінок О. М. Темою цьогорічного Дня кафедри було знайомство зі спеціальністю «технології зберігання, консервування і переробки м’яса». Розпочався концерт з привітального слова завідуючої кафедри Віннікової Л. Г., яка запросила на свято Страхова І., студента заочної групи 6 курсу з жартівливою презентацією на тему «Сходження до бакалавра», який продемонстрував пам’ятні моменти учбового процесу своєї групи у стінах рідної кафедри.
Далі доцент Савінок О. М. у пізнавальній формі провела історичний екскурс з розвитку м’ясної галузі від часів первісної людини до наших днів.
Ведучими програми були Мудрик В. і Богатирьова Н., які розповіли багато цікавих фактів, пов’язаних з м’ясними продуктами. Веселим сюрпризом стало виконання під власний акомпанемент на гітарі Персіним О. оди, присвяченої Докторській ковбасі. Підхопили жартівливий настрій Михайлов О., Нікітін С. і Янішогло О. своїми віршами про ковбасні вироби. А на завершення Ністор К. і Марукян Г. дуже завзято виконали частушки під візуальний супровід Шепеленко Д.
Усі гості залишали свято з гарним настроєм, а викладачі кафедри ще й з гордістю за своїх вихованців. Найцінніше, що тепла і дружна атмосфера, яку ми відчули на святі, присутня у стінах кафедри щодня, завдяки любові до своєї професії як викладачів, так і студентів. | |
|
Всего комментариев: 0 | |
| |