Главная » 2016 » Жовтень » 7 » Семінар з HACCP
06:57
Семінар з HACCP

26 вересня в Одеській національній академії харчових технологій розпочав роботу семінар "Актуальні аспекти впровадження, функціонування і аудиту систем менеджменту безпечності харчових продуктів відповідно до ISO 22000" у рамка співпраці «ОНАХТ-НУХТ-ВИРОБНИКИ».

Участь у цьому семінарі прийняла доцент нашої кафедри Герасим Ганна Станіславівна, яка провадить дисципліну "Контроль якості та безпеки родукції галузі" для студентів, що навчаються за спеціальністю "Технології зберігання, консервування та переробки водних біоресурсів".

Метою семінару було за допомогою тренінгів ознайомити фахівців з принципами та вимогами системи HACCP, етапами і методами розробки конкретних документів, що входять до плану HACCP.

На робочих тренінгах говорилось про актуальність впровадження вимог ISO на харчові підприємства України, гармонізацію стандартів, застосування міжнародних стандартів в Україні, а також про складності, з якими стикаються при цьому фахівці.

Проведення такого виду семінарів дає змогу підвищити рівень кваліфікаці викладачів, що навчають студентів основам організації сучасних виробництв харчової промисловості, зав'язати контакти зі своїми колегами з інших вузів та виробниками.

Просмотров: 740 | Добавил: Адмін | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
Створити безкоштовний сайт на uCoz