Главная » 2016 » Вересень » 12 » Технологічна практика 2016
17:23
Технологічна практика 2016

Минулого тижня студенти групи ТМ-41 звітували про проходження у серпні місяці цього року технологічної практики на м’ясопереробних підприємствах України. Вперше захист звітів проходив у публічній формі перед своїми однокурсниками, керівниками практики доцентами Шлапак Г. В. і Патюковим С. Д. та присутніми викладачами кафедри.

Слід зазначити, що студенти з відповідальністю підійшли до захисту звітів, більшість підготувала презентації. Найбільше запам’ятались виступи таких студентів:

Бондар Ліля, Росинська Оля та Геврик Владислав доповіли про проходження практики на ПП Фірма «Гармаш», що розташоване в Одеській обл., смт. Олександрівка. Студенти поділилися здобутим досвідом, адже цього року їм запропонували попрацювати на виробництві і освоїти навички своєї професії. Емоційність пережитих вражень знайшла відображення у гумористичному фільмі, в якому режисером і виконавцем головної ролі був Бутовський Микола. Фото про цікаві будні проходження технологічної практики на робочих місцях виразно продемонстрували те, що студенти повністю занурилися у технологічний процес, пройнялися всіма особливостями технологічних операцій виробництва ковбасних виробів, напівфабрикатів, роботи експедиції.

Тропець Настя доповіла про особливості проходження своєї практики на Єремієвському м’ясокомбінаті, що розташований в м. Одеса. Цікаво було дізнатись про умови виробництва, нове сучасне обладнання, дружню атмосферу у трудовому колективі підприємства.

Душкевич Іван розповів про специфіку виробництва ТОВ «Подільский бройлер», що розташоване в Хмельницькій обл. Особливістю підприємства є високі санітарно-гігієнічні стандарти і найновіше обладнання з переробки м’яса птиці.

Дуже цікавою була розповідь Возняк Наталії про проходження практики у Філії «Переробний комплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика», що розташована в м. Ладижин, Вінницької обл. та входить до вертикально інтегрованої компанії МХП. Студентці теж випала нагода попрацювати на підприємстві, зануритись у специфіку роботи служби контролю якості та безпечності виробництва. Наталія познайомилась з високим технічним, технологічним і санітарним рівнем підприємства, що постачає свою продукцію під ТМ «Наша ряба» в усі куточки України і більшість країн світу.

Просмотров: 835 | Добавил: Адмін | Рейтинг: 1.7/3
Всего комментариев: 0
avatar
Створити безкоштовний сайт на uCoz