Главная » 2016 » Лютий » 26 » У гостях в Іллічівську
21:16
У гостях в Іллічівську

Традиційно на початку весняного семестру викладачі нашої кафедри активно приймають участь у просвітницькій акції серед шкіл південного регіону, організованого Центром управління на навчання ОНАХТ. Так, 22 лютого 2016 року доценти кафедри Агунова Л. В., Манолі Т. А. та Нікітчина Т. І. відвідали загальноосвітні школи №4, 6 і 7 міста Іллічівська з лекцією про здорове харчування. Слід відмітити, що школи міста відрізняються високим рівнем підготовки учнів, що у значній мірі знаходить відображення у результатах ЗНО, перемогах у обласних олімпіадах та різного роду конкурсах. Тому не дивно, що лекція про здорове харчування, якість і безпеку продуктів викликала свідому цікавість як учнів, так і вчителів шкіл міста Іллічівська. 

Можна без сумніву сказати, що тісна співпраця нашої академії з центрами довузівської підготовки відвіданих шкіл міста – важливий крок у взаємно вигідних стосунках. Зустрічаючись у інтелектуальних дискусіях з потенційними абітурієнтами академії, ми починаємо навчання і просвіту вже на початках наших дружніх відносин.

Ми щиро запрошуємо усіх кмітливих іллічівців продовжити свою освіту і самовдосконалення у стінах нашої альма-матер, де ми гостинно поділимось усіма своїми навичками і здобутками, допоможемо отримати професію, що стане запорукою успіху та достатку у майбутньому.

Просмотров: 625 | Добавил: Адмін | Рейтинг: 4.0/4
Всего комментариев: 0
avatar
Створити безкоштовний сайт на uCoz