6 квітня 2017 р. у Харківському державному університеті харчування та торгівлі відбулася підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у 2016-2017 н. р. із галузі «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції».
Пленарне засідання конференції урочисто відкрив проректор з наукової роботи ХДУХТ, д. т. н., проф. Михайлов В. М., який привітав учасників та побажав усім фіналістам успішного захисту своїх робіт.
У II тур конкурсу за секцією «Інноваційні технології у харчовій промисловості та ресторанному господарстві» із 95 робіт, надісланих з вищих учбових закладів усієї України, було відібрано 54 роботи, 13 робіт вийшли у фінал конкурсу, серед яких дві роботи студентів ОНАХТ. Одну із цих робіт виконано на нашій кафедрі.
А саме, студент 4 курсу, факультету ТХППКЗЕіТ Ларіонов І. М. з роботою «Використання технології Souse Vide у виробництві кулінарних виробів з м’яса птиці» (науковий керівник – к. т. н., доцент кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів Солецька А. Д.) успішно захистив свою роботу на пленарному засіданні конференції і отримав диплом I ступеня.
Ми пишаємось високим рівнем наукової робіти, яку було виконано у стінах нашої кафедри та Академії в цілому, підготовкою Івана, що достойно захистив свою роботу і відстояв перемогу у II турі конкурсу та щиро вдячні науковому керівнику Анні Данилівні за високий професіоналізм у підготовці переможця.
Також хочеться висловити вдячність організаторам підсумкової науково-практичної конференції Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за гостинність та теплу, дружню атмосферу наукового свята.
|