Главная » 2016 » Листопад » 4 » XXIV Ярмарок Вакансій ОНАХТ
17:28
XXIV Ярмарок Вакансій ОНАХТ

3 жовтня пройшов XXIV Ярмарок Вакансій ОНАХТ. Цей унікальний захід давно вже став стартовим майданчиком для молодих фахівців ОНАХТ. Вже понад 12 років роботодавці двічі на рік (перший четвер листопада та перший четвер квітня) приїжджають в академію та запрошують студентів і випускників – всіх, хто хоче знайти роботу або заснувати власну справу до безпосереднього спілкування.

Програма включає у себе: презентацію компаній, інтерв’ю з роботодавцями, пошук місць практики, інформацію про вакансію. Цікавим доповненням цього року була зустріч, присвячена можливостям стажування за кордоном.

Усі студенти нашої кафедри з зацікавленням відвідали це дійство, на якому познайомились з можливостями працевлаштуання та проходження практики на підприємствах, які є постійними партнерами академії, як наприклад, ПАТ «Миронівський хлібопродукт», ПП Фірма «Гармаш», «Проскурів-Агро», ТМ «Левада», ТОВ «Аквафрост», ТМ «Водний світ» а також гостями, які відвідали ярмарку вперше. До них належить ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика».

В селищі Федорівка Володимир-Волинського району, що на Волині, працює підприємство — ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика», що належить нині до трійки найпотужніших підприємств України у своїй галузі. Завдяки багаторічному досвіду роботи, поєднаному з інноваційними технологіями, правильно обраною стратегією розвитку підприємства, а також послідовному і компетентному керівництву, на її базі створено потужний комплекс із вирощування курчат-бройлерів та виробництва курячого м’яса.

Фабрика випускає продукцію під торговою маркою «Чебатурочка селянська курочка». І її по праву можна так назвати, адже всі основні майданчики з вирощування птиці зосереджені в кількох селах Волинської області, найбільш екологічно сприятливому регіоні України. При вирощуванні птиці підприємство використовує лише натуральні рослинні корми та чисту з власних свердловин воду. Саме тому продукція підприємства «Володимир-Волинська птахофабрика» здобула ряд престижних відзнак, зокрема, нагороджена почесним дипломом Лауреата міжнародного конкурсу «Міжнародна премія «Бізнес-Олімп» з присвоєнням звання «Золота торгова марка» та загальнонаціональним знаком якості «Вища проба».

Представник фірми Єгорова Л. В. запросила наших студентів до проходження практики на сучасному підприємстві та привабливі варіанти вакансії працевлаштування для наших випускників.

Просмотров: 566 | Добавил: Адмін | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
Створити безкоштовний сайт на uCoz