Головна » Архів матеріалів

28 і 29 березня кафедра Технології м'яса, риби і морепродуктів гостинно відчинила двері школярам Одеської ЗОШ №69.

Викладачі кафедри Паламарчук Анна Станіславівна, Манолі Тетяна Анатоліївна і Кушніренко Надія Михайлівна провели майстер-клас на тему "Цікаво про суші - важливі правила і хитрощі". ... Читати далі »

Просмотров: 28 | Добавил: Адмін | Дата: 30.03.2019 | Комментарии (0)

Запрошуємо на навчання за новою освітньою програмою “Рибінспекція та технології водних біоресурсів”!

Нова спеціальність зацікавить тих, хто має бажання пов’язати майбутню професійну діяльність з закордонним та Українським морським флотом.

На Тебе чекаю ... Читати далі »

Просмотров: 17 | Добавил: Адмін | Дата: 30.03.2019 | Комментарии (0)

З 18 по 21 грудня 2018 року на кафедрі Технології м'яса, риби і морепродуктів пройшов захист кваліфікаційних робіт за спеціальністю 181 "Харчові технології"

За освітньою програмою "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" успішно захистили свої роботи 7 магістрів (Потинг О. І., Хамталла Ф. М., Перфілова Н. В., Хаборська А. С., Євтуховська Г. В., Зєнченко І. О., Шестопалова Т. О.), за освітньою програмою "Технології зберігання та переробки м'яса" - 7 магістрів (Бондар Л. Л., Ларіонов І. М., Геврик В. В., Возняк Н. О., Душкевич І. О., Тропець А. І., Чухарєв В. А.).

Особливо слід відмітити, що усі кваліфікаційні роботи магістрів за спеціальністю "Технології зберігання та ... Читати далі »

Просмотров: 54 | Добавил: Адмін | Дата: 30.12.2018 | Комментарии (0)

З 24 по 27 жовтня 2018 року студенти четвертого курсу, що навчаються за спеціальністю «Технології зберігання та переробки м’яса» разом з викладачами кафедри у складі делегації 47 колег з ОНАХТ, на запрошення фонду Бориса Колеснікова http://kolesnikovfund.org/ відвідали славетні харчові підприємства Донеччини.

... Читати далі »

Просмотров: 112 | Добавил: Адмін | Дата: 28.10.2018 | Комментарии (0)

Спеціальність (напрям підготовки): 181 «Харчові технології», освітня програма «Технології зберігання і переробки м’яса»

 

Магістр: Возняк Н. В.

Керівник: д. т. н., професор Віннікова Л. Г.

Дата захисту: 18.12.2018

... Читати далі »

Просмотров: 171 | Добавил: Адмін | Дата: 17.10.2018 | Комментарии (0)

4 жовтня, об 14.30 в аудиторії Д-425 відбулося секційне засідання кафедри технології м’яса, риби та морепродуктів «Технологічні аспекти виробництва харчових продуктів лікувально профілактичного напрямку» у рамках ХI ... Читати далі »

Просмотров: 118 | Добавил: Адмін | Дата: 07.10.2018 | Комментарии (0)

Колектив кафедри "Технології мяса, риби і морепродуктів" щиро вітає з ювілеєм завідуючу кафедри Віннікову Людмилу Григорівну! Бажаємо міцного здоровя, творчої наснаги, нових досягнень у всіх сферах життя!

... Читати далі »

Просмотров: 268 | Добавил: Адмін | Дата: 20.07.2018 | Комментарии (0)

Традиційно кожного року в квітні місяці ОНАХТ проводить тиждень факультету Технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу. Цього року тиждень нашого факультету проходив з 16 по 20 квітня, в заходах якого кафедра технології м'яса, риби і ... Читати далі »

Просмотров: 227 | Добавил: Адмін | Дата: 24.04.2018 | Комментарии (0)

Сьогодні 12.04.2018, студенти четвертого курсу, які пройшли переддипломну практику на Allfein Feinkost GmbH & Co. KG м. Цербст, Німеччина відвідали студентів III курсу, групи 3ТМС-201 Механіко-технологічного коледжу ОНАХТ, щоб поділитись своїми враженнями від закордонної практики.

Розповідь наших практикантів супроводжувалась чисельними фотографіями і цікавими історіями з отриманого досвіду. Спілкування було змістовним для обох сторін. Студенти коледжу задавали багато запитань, їх цікавили подробиці у різних напрямках. Вони висловили значне зацікавлення можли ... Читати далі »

Просмотров: 132 | Добавил: Адмін | Дата: 12.04.2018 | Комментарии (0)

У період з 18.12.2017 по 02.03.2018 студенти четвертого курсу Одеської національної академії харчових технологій Бадира Світлана, Кошель Валерія, Бабишева Любов, Гаврись Наталія, Клименко Тетяна, Пахолюк Володимир і Рабічев Олександр пройшли переддипломну практику у Німеччині на підприємстві Аllfein Feinkost GmbH & Co. KG, що знаходиться у місті Цербст.

Анхальт-Цербст (нім. Anhalt-Zerbst) - район в Німеччині. Центр району - місто Цербст. Район входить до землі Саксонія-Анхальт. Займає площу 1131,75 км². Населення 68 605 чол.

Місто вперше згадується в 949 році. Одним з правлячих князів був прусський генерал-фельдмаршал Крістіан Серпень Анхальт-Цербстський (1690-1747) - батько майбутньої російської імператриці Катерини II і Фрідріха Августа ... Читати далі »

Просмотров: 415 | Добавил: Адмін | Дата: 14.03.2018 | Комментарии (0)

1 2 3 ... 8 9 »