Головна » Архів матеріалів

Президентський фонд Леоніда Кучми «Україна» створено з метою сприяння розбудові та консолідації громадського суспільства, захисту прав і свобод людини і громадянина в Україні. Основними напрямами роботи фонду є гуманітарна діяльність з підтримки обдарованої молоді в Україні, а також науково-експертна, аналітична робота та міжнародна співпраця.Сайт фонду

У вересні 2014 року Інститут стратегічних оцінок при Президентському фонді Леоніда Кучми «Україна» оголосив конкурс серед студентів вищих учбових закладів на тему: «20 років аграрній реформі в Україні: досягнення і проблеми».  Конкурс ставив за мету з’ясувати ставлення студентської молоді до пріоритетів аграрної полі ... Читати далі »

Просмотров: 659 | Добавил: Адмін | Дата: 23.02.2016 | Комментарии (0)

Дорогі колеги, наші випускники, студенти, абітурієнти і їх батьки!

Колектив кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів щиро вітає Вас з Новим Роком! Бажаємо Вам здійснення задуманого і нових цікавих проектів! Нехай у Новому році чекають лише приємні сюрпризи, чудові новини, удача та успіх! Нехай колеги, друзі, улюблені і близькі люди радують Вас своїм розумінням і підтримкою, надійним плечем, вірною рукою. Бажаємо Вам, Вашій родині, рідним і всьому нашому колективу святкового настрою, сміху, радості, ніяких прикрощів і тривог! Нехай справи йдуть в гору і удача з нами в н ... Читати далі »

Просмотров: 636 | Добавил: Адмін | Дата: 31.12.2015 | Комментарии (0)

Вчора на сайті «Думская.net» з’явилася стаття під гучною назвою «Одесситы придумали, как продлить срок годности колбас без химии» про наукову розробку нашого вченого - доцента кафедри Поварову Наталю Миколаївну.  

Статтю можна переглянути за цим посиланням .

Ми вітаємо Нат ... Читати далі »

Просмотров: 635 | Добавил: Адмін | Дата: 23.12.2015 | Комментарии (0)

Традиційно кінець осіннього семестру підводить підсумки наукової роботи студентів 4 і 5 курсів. Так, 20 листопада на кафедрі м’яса, риби і морепродуктів пройшла студентська наукова конференція. У теплій і дружній атмосфері усі присутні заслухали цікаві доповіді за результатами НДРС. Гаряче обговорення, запропонованих до уваги робіт, продемонструвало високий рівень знань наших юних науковців. Найціннішим було те, що виконували вони свої роботи з захопленням і доповідали з гордістю за отримані результати. Найбільше вразила усіх доповідь Марукян Гаяне, студентки 4 курсу, яка про результати своїх досліджень доповіла в віршовій формі. Радісно, що ентузіазм наших студентів не має меж, що вони розвиваються на наших очах, як всебічно грамотні спеціалісти, які окрім ... Читати далі »

Просмотров: 737 | Добавил: Адмін | Дата: 20.11.2015 | Комментарии (0)

Щорічно стіни шкіл покидають тисячі юнаків та дівчат, при цьому не кожен з них на кінець травня вже знає, де він хотів би вчитись далі. Для того, щоб ознайомити випускників з майбутніми професіями, влаштовуються зустрічі з представниками ВНЗ, коледжів, технікумів у школах та в навчальних закладах на «Днях відкритих дверей», «Сходинках до мрії» і т.д. Представники кафедри технології м’яса, риби та морепродуктів приймають у цих заходах щонайактивнішу участь. Поряд із досвідченими викладачами, з ... Читати далі »

Просмотров: 689 | Добавил: Адмін | Дата: 03.11.2015 | Комментарии (0)

Саме з таким настроєм відбудеться майстер-клас на кафедрі технології м'яса, риби і морепродуктів 30 жовтня та 06 листопада о 1200 .

Тут вам продемонструють усі технологічні тонкощі виготовлення ковбасних виробів райського смаку та гостинно ознайомлять з кафедрою .

 

Завітайте на смачне свято! Запрошуємо усіх бажаючих! ... Читати далі »

Просмотров: 830 | Добавил: Адмін | Дата: 27.10.2015 | Комментарии (0)

Як радісно дізнатись від студентів, що у віршах своїх і у піснях вони висловлюють любов професії своїй!

Адже рядочки таких віршів народжуються лише у серці. А серце має бути щирим і люблячим. Так, саме з таким серцем пише власні вірші наша чарівна Марукян Гаяне, студентка четвертого курсу. А якої власне професії вона навчається у стінах рідної академії, ви дізнаєтесь з її поетичного визнання.

              

 

М`ясники

Всім потрібні вмілі фахівці,
... Читати далі »

Просмотров: 766 | Добавил: Адмін | Дата: 07.10.2015 | Комментарии (0)

Насиченість подій в ОНАХТ вражає своїми темпами. Тільки но розпочався новий навчальний рік у стінах рідної академії, а ми вже занурились у калейдоскоп наукових подій. Так днями, а саме 16-17 вересня відбулась Міжнародна науково-практична конференція «Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми». І, як завжди, наша кафедра приймала активну участь у цій вагомій події.

Свої наукові досягнення продемонстрував професорсько-викладацький склад кафедри разом з аспірантами та магістрами у науковій постерній сесії, на пленарних засіданнях та в збірнику тез.

Так від нашої кафедри до уваги вчених було запропоновано дві доповіді у постерній сесії, а саме,

... Читати далі »

Просмотров: 690 | Добавил: Адмін | Дата: 18.09.2015 | Комментарии (0)

В серпні місяці цього року наші третьокурсники, а відтепер вже четвертокурсники, що навчаються за спеціальністю "Технології зберігання, консервування і переробки м'яса" пройшли технологічну практику на сучасних, передових підприємствах України. Досвід і враження, які вони отримали, працюючи на робочих місцях, без сумніву, закарбуються у їх пам'яті надовго. Адже детальне знайомство зі своєю майбутньою професією, занурення в маштабність складного виробництва, де виробляється продукція, що відповідає світовим стандартам - це чудова можливість здобути унікальні знання, підвищити свою кваліфікацію, розширити свій кругозір, перейняти навички у хедлайнерів нашої улюбленої професії!

Враженнями про особливост ... Читати далі »

Просмотров: 884 | Добавил: Адмін | Дата: 13.09.2015 | Комментарии (0)

Такі щасливі і всміхнені лиця можна побачити після захисту дипломного проекту нашими студентами, а відтепер випускниками нашої кафедри. Адже радість на обличчях від задоволення наполегливою працею над своїми випусковими роботами, що стали показником високого рівня підготовки спеціалістів, яких готує кафедра технології м’яса, риби і морепродуктів.

 

Результати захисту дипломних проектів в 2015 р. студентами зі спеціальності «Технології зберігання консервування і переробки м’яса» наступні:

до захисту було допущено 61 студент, в тому числі:

... Читати далі »

Просмотров: 681 | Добавил: Адмін | Дата: 01.07.2015 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 »